Ondernemersaward aanstormend ondernemerstalent 2013

Ondernemersaward aanstormend ondernemerstalent 2013

Inmiddels weer een hele poos terug, maar toch iets waar ik een heel jaar trots op mag zijn! De nominatie aanstormend ondernemerstalent.
Het was op 23 augustus 2013, nog een warme zomerdag dat ik totaal verrast werd.
Dit schreef ik die dag op Facebook;
Lieve mensen, vandaag is op een heel speciale manier voorbijgevlogen. Zag gisteravond nog een tweet voorbij komen van de burgemeester. Hij vertelde daarin dat het stemmen voor de nominatie van de Ondernemersaward voorbij was en hij morgen met de juryleden op pad zou gaan. Ik retweet dat bericht en stuur Helga Geelen nog een app, met daarin een bericht dat we vergeten waren Vonk te nomineren. Dit door tussenkomst van de zomervakantie. Krijg ik op een gegeven moment een telefoontje van Peter Cornelissen met een interieurvraag; of ik thuis was… Verdacht… Zit Peter Cornelissen niet in de jury van de Ondernemersaward? Ik googelen, ja hoor. Shakende handjes, oplopende hartslag, nee toch?! Geen tijd meer om te piekeren. Daar stond Peter Cornelissen al binnen, met de woorden: “Sorry Astrid, ik stond natuurlijk glashard te liegen, ik heb nog wat mensen meegenomen!” “Nee, ik???” zeg ik. En dan wordt je bedolven onder woorden, felicitaties, een taart, een award, uitgereikt door de burgemeester, wethouder Hendriks, Rob en Peter van Eyes & ears en Saranda Jacobs, de Stijlkamer.
Jullie begrijpen, ik loop de hele dag op wolken, ben er nog steeds beduusd van. Dat betekend dus dat ik ben genomineerd. Ja, door wie? Hoe en wie dan ook, ontzettend bedankt. Ik proost er vanavond nog eens op!

Filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=wdNbJIFbykw

http://wijchen.nieuws.nl/zakennieuws/20130823/Burgemeester-Verheijen-bezoekt-genomineerden-Ondernemersaward-Wijchen-2013

En dan volgt een zeer intensieve, maar ontzettend dankbare tijd waarin ik alles en alles uit haal om De Loft te promoten. Een tijd waarin ik met veel plezier terugkijk. Het zorgt voor een energie boost!

 

En dan is het zover; 24 oktober 2013!
Een prachtige avond waarin ik het opneem tegen Yoast en De Meerenburgh.
beiden prachtige bedrijven die ik de 1e plaats gun en trots dat ik sowieso één van de 3 genomineerden aanstormend ondernemerstalent ben. De winnaar die avond is De Meerenburgh, een particuliere woonzorgvoorziening. Een terechte winnaar. Ik geniet die avond met volle teugen en voel me die avond een beetje een ster.

Bijzonder en mooi wat me is overkomen, een dankwoord:
http://wijchen.nieuws.nl/zakennieuws/20131027/Astrid-Schraven-De-Loft-dankbaar-voor-nominatie-Ondernemersaward