De allereerste blog van De Loft!

De allereerste blog van De Loft!

Het is vandaag 17 februari 2014. Als ik dit schrijf ben ik nog steeds bezig met de goede hulp van Dennis Passway om een nieuwe website in WordPress te maken. Nog even en dan is de site in de lucht. Nooit gedacht dat ik het ooit nog eens leuk zou vinden om met een website bezig te zijn. Ik was altijd anti-computer. Creatief, maar dan op een heel andere manier.

De Loft. Hoe ik aan de naam kwam? Eigenlijk niet ik, maar mijn man. Ik had al minstens 100 namen bedacht, maar alles bestond al, geloof ik. Toen kwam mijn man met deze naam, ik vond hem wel leuk. In juni 2010 ben ik officieel gestart. Het grappige is dat in december datzelfde jaar de Nederlandse thriller De Loft uitkwam. Vanaf die tijd is een loft een ‘hot’ woord en zie je winkels, woonaccessoires en snuisterijen met die naam.

Wat is nu eigenlijk een loft? Een loft is ontstaan in New York. Daar was te weinig woonruimte, daardoor werden leegstaande pakhuizen en fabrieken geschikt gemaakt om te wonen en/of werken. Een loft bestaat doorgaans uit één ruimte. Tegenwoordig is dit een populaire vorm van wonen en is door de toegenomen vraag een luxe en dure vorm van wonen geworden.

Mijn bedrijf bevindt zich in het buitengebied van Wijchen, daarom wist ik dat ik moest gaan netwerken. Dat vond ik in het begin doodeng. Nu vind ik het alleen maar leuk. Je moet laten weten dat je bestaat, netwerken zorgt ook voor samenwerkingen en inmiddels heb ik mijn draai helemaal gevonden in de ondernemerswereld. Niet voor niets ben ik in augustus 2013 genomineerd voor ‘Startend Ondernemerstalent’ in de gemeente Wijchen. Natuurlijk is het behalve offline belangrijk om ook online actief te zijn. Social media is helemaal mijn ding en in Pinterest en Instagram kan ik mijn eigen ‘handtekening’ kwijt.

De Loft streeft ernaar om u gelukkig en tevreden te laten wonen en/of werken. Het is de uitdaging wensen te vertalen in een passend woonplan. Mijn motto luidt: ‘Een goed interieur vertelt het verhaal van je leven!’

Dames en heren, welkom op mijn blog. Ik wens iedereen veel leesplezier en inspiratie toe!